zašto bi bila šteta? pa dečko još mora razvijati svoje sposobnosti, a to ovdje sigurno ne može! ja mislim da se može samo poboljšat u Engleskoj...baš zato što je pokazao da nije samo igrač koji zabija u 1.HNL već i na utakmicama s repkom.
sad kad bude najbolji strijelac premier shipa...to bi bilo zakon!
odkud ti ta informacija da odlazi vukojevic????
p.s. ako on odlazi dinamo se sigurno ne raspada...njega je trebalo prodati davnih dana, a pogotovo za 5 mil.
Rekli su i danas na novoj da ode Vukojević,a Dudu je dobio 9,sad kad njima majstor pokaže kako se igra nogomet,a za Dinamo će bit drži nedaj premda su braća Mamić rekla da ciljevi ostaju isti,samo neznam kako
vukojevic po meni nije bio kljucan igrac...tako da se bez njega moze, a da silvu ce pokusati zamijeniti sokota,vraca se oporavljeni chago i kompanija koji nisu igrali skoro pola sezone....plus toga dinamova kasa je sada znatno punija, sto takoder treba imati na umu....iskreno i mene zanima rasplet!?
To je jedna stvar koju stvarno ne razumijem kod Dinama. Zašto su doveli tog starkelju od golmana? ili dovedi nekog dobrog golmana ili se zadovolji sa ovim sto imas. Ovo je los potez po meni.
koliko ja znam maminjo brije da mu za europu treba iskustvo, pa je voden tom zamisli kupio “dedu” koji se ni na prijateljskoj utakmici nije iskazao...mozda je to samo peh....a nadam se da je...NEMA PREDAJE!!!!
Mislim da s ovim novim golmanom, Lončarić može samo profitirati, jer će ako Dinamo ispadne iz Europe ponovno svi okriviti golmana, a u tom trenutku Lončarić će biti drugi, pa opet prvi- a za ništa neće biti kriv!!